Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Halloween στα Γιάννενα!!!



Halloween στα Γιάννενα!!!


Η 31η Οκτωβρίου κατέφτασε απειλητική και φέτος σας προτείνουμε μια εναλλακτική λύση διασκέδασης, πιο ευχάριστη από το να τελέσετε το ετήσιο τρισάγιο στη μνήμη των Potters. Λίγο το μόνιμο επιθανάτιο και ταυτόχρονα καρναβαλίστικο σκηνικό που βιώνουμε καθημερινά, λίγο η επικείμενη επίσκεψη του προέδρου Obama και κάπως έτσι νιώθουμε πιο Αμερικανοί από ποτέ.  Το Pen & Button είναι εδώ για άλλη μια φορά, σε συνεργασία με την Cultσα, για να σας βοηθήσει να γιορτάσετε το Halloween κατά μόνας ή με την παρέα σας στους δρόμους των Ιωαννίνων,  παρουσιάζοντας σας τις πιο φρέσκες και creepy ιδέες μεταμφιέσεων για όλα τα γούστα και τα βίτσια. 



1) Λέιντι Γκάγκα
Η σταρ αποτελεί μια διαχρονική και ασφαλή έμπνευση στην επιλογή αποκριάτικων κοστουμιών, καθώς η απρόβλεπτη γκαρνταρόμπα της κατά καιρούς έχει απαρτιστεί από μπριζόλες μέχρι κονσερβοκούτια. Φέτος όμως επιστρέφει με νέο δίσκο και μια μινιμαλιστική στροφή στην εικόνα της. Κάντε κι εσείς την ανατροπή μαζί της, αφήστε τα μακριά ξανθά μαλλάκια σας ανακατωμένα και ελεύθερα, φορέστε ένα καουμπόικο καπέλο σε παλ απόχρωση Πέππα το γουρουνάκι και κάντε όλες τις εγχώριες σκυλίτσες να πρασινίσουν από την ζήλια τους και να σας κοπιάρουν ασύστολα.




2) Καλίσι
Παραμένουμε στο πλατινέ λουκ, αλλά ανεβάζουμε ταχύτητες και μεταφερόμαστε στο Γουέστερος. Η Daeneris Targaryen, ή Khaleesi (μη με αναγκάσετε να γράψω όλο τον τίτλο-σιδηρόδρομο, έχω κι άλλες δουλειές) του Game of Thrones σας προσφέρει την ευκαιρία να ανάψετε φωτιές στο πέρασμα σας με ένα απλό dracarys και να πάρετε πίσω ό,τι είναι δικό σας με φωτιά και αίμα. Φορέστε μια παλιά κουρτίνα, βάλτε μια ξανθιά περούκα και ο σιδερένιος θρόνος σας ανήκει. Και επειδή το Pen&Button προνοεί και για τους φιλόζωους συμπολίτες μας, σας προτείνει να ντύσετε τα σκυλιά ή τα γατιά σας δράκους και να βγείτε όλοι μαζί για trick or treat.



3) Πόκεμον
Τα αγαπημένα πλάσματα των παιδικών μας χρόνων επανήλθαν φέτος στο προσκήνιο χάρη στο Pokemon Go! και την φρενίτιδα που αυτό προκάλεσε σε μικρούς και μεγάλους. Επιλέξτε το αγαπημένο σας, φτιάξτε μια DIY στολή από παλιές κουβέρτες και εξορμήστε ως χαρούμενο Pikachu, παιχνιδιάρικο Squirtle ή φλογοβόλο Charmander! Για περισσότερο fun, κάντε ομάδες και περπατήστε σε μεγάλες παρέες, πιασμένοι χεράκι-χεράκι και τραγουδώντας τον ύμνο «gotta catch’ em all». Προσοχή στις ξέμπαρκες ποκεμπολ, μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί και να σας τρέχουν στο Χατζηκώστα νυχτιάτικα ντυμένους Bulbasaur.




4). Γιάνης (με ένα νι) Βαρουφάκης
Μπορεί εδώ και ένα χρόνο να απέχει από τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και από το υπουργικό αξίωμα, με αποτέλεσμα η πολιτική ζωή της χώρας (και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά συνέπεια) να έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον, αλλά ο σούπερσταρ οικονομολόγος της καρδιάς μας θα είναι πάντα relevant, όσες εκλογές και αν περάσουν. Φέτος το Χάλοουιν κλέψτε λίγη από την λάμψη του, με ένα μισάνοιχτο παρδαλό πουκάμισο της αρεσκείας σας, fake καράφλα, fake δραχμές και με μπόλικο swag του στιλ Lord Voldemort με μύτη και κάντε κιμά τη μούρη των ευρωπαίων ανταγωνιστών σας. Γραβάτες απαγορεύονται αυστηρώς. Το πιάνο κρίνεται προαιρετικό.

Παραλλαγή: Young Yanis (προτείνεται για πανεπιστημιακή εξόρμηση)



5.) Joker Harley
Ναι, το ξέρουμε, μέχρι και τα χέλια της λίμνης θα ντυθούν φέτος Harley Quinn, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια πρωτοτυπίας. Κάθε ζευγάρι που σέβεται τον εαυτό του και φέρει μια κάποια ψυχοπάθεια μπορεί να υποδυθεί τον Joker και την Harley. Εξασκηθείτε στο face painting, στο σαλταρισμένο βλέμμα και στο psycho γέλιο, και σκορπίστε τον τρόμο στην πόλη της Gotham των Ιωαννίνων. 

Αν είστε μεγάλη παρέα, για μια πιο mindfuck εμπειρία, μπορείτε να χώσετε στην φάση και άλλους υπερήρωες της DC, ή της Marvel, ή villains κάθε τύπου. 




6) Καναλάρχης (και ο γλείφτης του)
Αν μη τι άλλο, οι πρωταγωνιστές των ημερών. Απαραίτητα αξεσουάρ, ένα τρυπημένο από την φτώχια και την βιοπάλη κοστούμι, μια ταμπέλα που να γράφει «ΔΟΣΤΕ ΜΟΥ ΑΔΙΑ» και μπόλικα 50ευρα-χαρτοπετσετες για να δωροδοκήσετε το μαφιόζικο σύστημα και να εξασφαλίσετε την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια.  Μην ξεχάσετε τον πιο γλοιώδη φίλο σας στον ρόλο του πιστού υπηρέτη.

Παραλλαγή: Καναλάρχης και το αμόρε του.

Φιλική προειδοποίηση: Μην επιχειρήσετε να γίνετε ΑΥΤΟΣ.  Έχει και το Halloween τα όρια του.


7) Κιμ Γιονγκ Ουν
Το απόλυτο παγκόσμιο ίνδαλμα, είδωλο, πρότυπο hairstyling και δημοκρατικής διακυβέρνησης. Μια μασκούλα ίσως χρειαστεί, γιατί τα φυσικά χαρακτηριστικά του ηγέτη είναι μοναδικά και δεν αντιγράφονται εύκολα. Φορέστε μια ταβανόβουρτσα ή ένα πατάκι στο κεφάλι, βάλτε την καλή ρόμπα της γιαγιάς σας και φυσικά μην ξεχάσετε το κόκκινο κουμπί και το πιο sexy χαμόγελό σας.




8) Καρντάσιανς
Από τον Κιμ στην Κιμ. Ενδεικτική μεταμφίεση για όλη την οικογένεια. Θα χρειαστείτε μόνο περούκες και μπόλικα προσθετικά μέλη (κυρίως στήθη, χείλη και butts). Ένδυση δεν κρίνεται απαραίτητη. Επιθυμητό αποτέλεσμα: εκατομμύρια followers στο instagram.




9) Xίλαρι -Τραμπ
Οι πολιτικοί εχθροί που ξεπήδησαν απευθείας από την κόλαση, το σατανικό ζεύγος που κάνει τον Joker και την Harley να φαίνονται φιλήσυχοι και ψυχικά ισορροπημένοι. Ένας από τους δύο σε λίγες μέρες θα κρατά στα χέρια του την  τύχη του πλανήτη. Ξορκίστε το κακό με το να τους υποδυθείτε. Μελετήστε τους καλά για να υπάρξει επιτυχία, καθώς πρόκειται για μεταμφίεση με υψηλό βαθμό δυσκολίας, δεν αρκεί ένα απλό μασκάρεμα, πρέπει να το ζήσετε στα στενά, να ΓΙΝΕΤΕ ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ, ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ. Προτεινόμενο highlight δρώμενο: πιαστείτε μαλλί με μαλλί με το έτερο psycho ζεύγος JokerHarley ή ξεκινήστε έναν πυρηνικό πόλεμο με τον Κιμ.




10) Ελληνική Οικονομία
Τι έχει πεθάνει εδώ και καιρό, αλλά αρνείται να κατέβει στον Κάτω Κόσμο και πίνει το αίμα των ζωντανών; Γνωρίζετε την απάντηση. Πάρτε έμπνευση από ταινίες όπως η Annabelle, από τα ζόμπια του Walking Dead ή τους White Walkers, κοψοχολιάστε τον κοσμάκη και αντί για trick or treat ζητήστε αποπληρωμή του χρέους.



Και του χρόνου να΄μαστε καλά!


ΚΚ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου