Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Batman σε απόγνωση (ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ!)

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα για την, άλλοτε ήρεμη, πόλη των Ιωαννίνων, και την ευρύτερη περιοχή. Όπως  είναι γνωστό, η σεισμική δραστηριότητα στην Ήπειρο, ώθησε τις ανώτερες δυνάμεις να δείξουν το αλληλέγγυο πνεύμα τους. Μια από αυτές τις δυνάμεις ήταν η Ομάδα Αυτοκτονίας που στάλθηκε με σκοπό την έρευνα για την καθίζηση στο Καλπάκι. Τα πράγματα, όμως πήραν άλλη τροπή, και τα μέλη της ομάδας, αφού τα "έσπασαν", σκορπίστηκαν στην Ήπειρο. (δες όλη την ιστορία εδώ )

Το dolce vita, όμως, των κακοποιών, στην πόλη των ασημουργών, και τα περίχωρα, πήρε σύντομα τέλος,  αφού , σαν αστραπή, αφήνοντας πίσω του το Gotham ,έφτασε στην περιοχή ο Batman,, για να δώσει ένα τέλος. Και η αποστολή, κατά κύριο λόγο, στέφθηκε  με επιτυχία. Το κυνηγητό κράτησε μέρες, αλλά οι φυγάδες πιάστηκαν σαν τα ποντίκια  μέσα στη φάκα.  Εκτός από τη Harley Quinn. Ναι, αυτό το τρελό κορίτσι έφερε στο όριά του τον σκοτεινό ιππότη.

Και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Η έρευνα του Batman, συνέπεσε με τον εορτασμό του Halloween, και μια απίστευτα κακή συγκυρία για τον ήρωα. Βλέπετε, μια Harley Quinn προσπαθούσε να πιάσει, δέκα του πετάγονταν μπροστά του, αφού η τάση της εποχής θέλει όλες τις κοπέλες, ξανθές, μελαχρινές, geeks και κιουρίες, να ντύνονται σαν τη γνωστή τρελοκοτσιδού. 

Η κατάσταση απαιτούσε δραστικά μέτρα, και έτσι, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές, καθώς κάθε μασκαρεμένη σε Harley Quinn κρίθηκε ύποπτη. Ακολούθησαν ανακρίσεις, και ψυχολογικά τεστ, από τον ίδιο τον Batman, μπας και βρει άκρη. Ένα από τα τεστ ήταν το ακόλουθο: έδωσαν στις κοπέλες την φωτογραφία του Joker, περιμένοντας την αντίδρασή τους. Τα αποτελέσματα, πάνω κάτω τα ίδια. Οι περισσότερες, μάλιστα, νόμιζαν πως στη φωτογραφία απεικονιζόταν ο Jared Leto.
Δυστυχώς, η Harley Quinn ακόμα αναζητείται, με τον Batman να έχει πέσει σε κατάθλιψη, που ακόμα δεν την τσάκωσε. Δεν τα έχει βάλει, όμως, κάτω, και αργά η γρήγορα θα την έχει στα χέρια του, όπως δήλωσε στο Pen&Button. Μεγάλος του φόβος, όπως, επίσης, δήλωσε, είναι να μην τραβήξει αυτή η ιστορία μέχρι τις Απόκριες, γιατί τότε, ναι, θα τα βάψει μαύρα. 

Όπως και να χει, αυτό θα είναι ένα μακρύ Halloween για τον Batman.

Mystiro           

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου