Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ (ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ)


(Δείτε το πριν το κατεβάσουν)

Πολύ χρήσιμη η ενημέρωση από την (κατά τα άλλα) αγαπητή Ε.Μ. για τον χθεσινό (και σημερινό , και δεν ξέρω ακόμα για πόσο) σεισμό στη ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, αλλά, μας είπε όλη την αλήθεια;
Αμφιβάλλω. Και αν είστε σκεπτόμενοι άνθρωποι σίγουρα η αμφιβολία θα βασανίζει κι εσάς. Γιατί τι μας είπε εξάλλου η αγαπητή συνάδελφος ; Να, μωρέ, ένας σεισμούλης έγινε και κάτι φοιτητές έκαναν πάρτυ...  Πολύ βολικό . (Εδώ θα βρείτε το εν λόγω άρθρο http://penbutton.blogspot.gr/2016/10/blog-post.html ) Παρακάτω ακολουθεί η μόνη αλήθεια για τα τελευταία γεγονότα που έχουν ταρακουνήσει την περιοχή, γι αυτό διαβάστε με προσοχή, πριν οι μυστικές υπηρεσίες κατεβάσουν αυτό το άρθρο, αφήνοντας στην άγνοια τον φορολογούμενο πολίτη.

 Η παραπλάνηση, φυσικά, ξεκινά καιρό πριν. Θέλησαν βλέπετε, να μας μας πείσουν, πως (άκουσον άκουσον) το Galactic Empire και ο αυτοκράτορας Palpatine (Darth Sidious για τους λίγους)   έπεσαν από ένα παιδαρέλι ονόματι Luke Skywalker και ένα μάτσο επαναστάτες. Ψέματα.
Όχι μόνο η αυτοκρατορία δεν έπεσε, αλλά επεκτάθηκε κιόλας. Και οι δυνάμεις της στάλθηκαν και σε άλλους γαλαξίες προς κατάκτηση. Δυστυχώς,  στόχος έγινε και ο δικός μας γαλαξίας, με αφετηρία τη γη. Γνωρίζοντας οι κατακτητές πως το ανθρώπινο είδος είναι γενικά δύσκολο και απείθαρχο, έστειλαν τον ίδιο τον Darth Vader, ο οποίος ταξίδεψε από έναν γαλαξία far far away from here, για να βάλει μια τάξη.






Και απ' 'όλο τον κόσμο, η Ελλάδα φάνηκε το πιο κατάλληλο έδαφος (υπέδαφος για να είμαστε ειλικρινείς), και πιο συγκεκριμένα η περιοχή της Ηπείρου, για το στήσιμο της νέας βάσης. 
Αλλά για να γίνει σωστά η κατάκτηση έπρεπε η δράση τους να μείνει μυστική από τους γήινους. Εξ ου  και η πρόβλεψη για υπόγεια  βάση.


Αγαπάει , όμως, το Force  τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Ο, πάντα ενεργός, αγωνιστικός χώρος της περιοχής αφού έμαθε τα σχέδια της Αυτοκρατορίας, συντονίστηκε, δημιουργώντας ένα σώμα Επαναστατών, με στόχο την εξόντωση του εχθρού. Οι κινήσεις τους, γρήγορες και μεθοδικές, είχαν ως αποκορύφωμα την επίθεση στην υπόγεια βάση της Αυτοκρατορίας , το προηγούμενο βράδυ . 
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η μάχη συνεχίζεται ακόμα, ενώ ο αριθμός των επαναστατών αυξάνεται συνεχώς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, μάλιστα, πως, σύντομα, η αναταραχή  θα τελειώσει, με κερδισμένη την πλευρά της γης, οπότε ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! 





Για οτιδήποτε νεώτερο, μείνετε συντονισμένοι εδώ.

Mystiro 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου