Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Το ρήγμα που τους τάραξε (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)


Σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί ... Ο κόσμος γύρω χάνεται, η γη τρέμει, και οι πολίτες ζουν μέσα στο φόβο. Γιατί, θα μου πεις, λίγα γίνονται; Κάθεσαι να δεις μια σειρά, μια ταινία, να σχολιάσεις πόσο κούκλα είναι η ξαδέρφη σου στο facebook... Και ξαφνικά νομίζεις ότι κουνιέσαι. 
Και το αποκορύφωμα αυτής της βδομάδας των παθών, ήταν να ανοίξει η γη, θέλοντας να καταπιεί τα πάντα γύρω της. Πιο συγκεκριμένα, μια καθίζηση, με 20 μέτρα βάθος και 200 τετραγωνικά μέτρα έκταση, σημειώθηκε στο Καλπάκι, ένα τσιγάρο δρόμος από την πόλη των Ιωαννίνων, και, έκτοτε, σεισμολόγοι, γεωλόγοι, μάγισσες και αστρολόγοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη νέα τάξη πραγμάτων.
Τα γεγονότα διαδόθηκαν γρήγορα σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μάλιστα, βγήκαν τα μαχαίρια για το ποιος θα σώσει τη μέρα. Μεγάλη προθυμία και ζήλο έδειξε η Justice Leauge, της οποίας τα μέλη αμέσως ετοίμασαν μπαγκάζια για το ταξίδι  στην μακρινή, εξωτική, Ελλάδα. 
Και όλα θα πήγαιναν κατ' ευχήν, αν δεν μπλεκόταν στα πόδια των ηρώων η Amanda Waller, η οποία μόλις είχε φτιάξει τη δική της ομάδα, δε θα πω ηρώων, ας πούμε παντοδύναμων ανθρώπων (δεν παίρνω όρκο για όλους), και, δικαιολογημένα, ήθελε να την προβάλει στο ευρύ κοινό. 
Έπειτα, από ώρες προσβολών, βίας και λοιπών ξεκατινιασμάτων, η πλευρά της Waller κέρδισε, και άρχισε να ετοιμάζει την Oμάδα Αυτοκτονίας για το δύσκολο έργο της στην ταραγμένη περιοχή. Αυτά που ακολούθησαν, όμως, κανείς δεν τα περίμενε...
Όλα φαίνονταν να κυλούν ομαλά, καθώς η Ομάδα έφτασε στην περιοχή, ερεύνησε σπιθαμή προς σπιθαμή την τεράστια τρύπα, ετοιμοπόλεμη, μήπως πεταχθεί κάνα χθόνιο τέρας. Και, ήρθε εκείνο, το διαβολεμένο, μήνυμα στο κινητό της Harley Quinn, να φέρει τα πάνω κάτω. Ήταν, βλέπετε, το puddin της, ο Joker, o αποστολέας, που θα την περίμενε για γούτσου γούτσου σε μια από τις καφετέριες  στη λίμνη των Ιωαννίνων. Και πως να αντισταθεί. Ερωτευμένο κορίτσι είναι. Έτσι χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι, και με ελαφρά πηδηματάκια, την έκανε για Γιάννενα...
Η απουσία της σύντομα έγινε αισθητή, και αναρχία επικράτησε στην αποστολή. Ο Rick Flag και ο Deadshot, μάλιστα πιάστηκαν στα χέρια, διαφωνώντας για το αν έπρεπε να συνεχίσουν ή όχι, αφού η ομάδα βάρεσε διάλυση. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, και το παρεάκι  δεν άργησε να τα σπάσει. Δεν ήταν και οι πιο δεμένοι χαρακτήρες, εξάλλου. 
Τελικά, οι δρόμοι τους χωρίστηκαν, και ξεχύθηκαν στις γύρω περιοχές. Επίσης, τα μικροτσίπ στο λαιμό τους, για κάποιο λόγο ήταν εκτός λειτουργίας, καθιστώντας τη Waller ανήμπορη να τους μαντρώσει. Κανένας δεν μπόρεσε να εντοπίσει τα ίχνη τους. εκτός από τους δαιμόνιους ρεπόρτερ του Pen & Button και τους ξάγρυπνους φωτογράφους της Cultσα, οι οποίοι σας παρουσιάζουν τα βήματα τα φυγάδων:



Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Harley Quinn και τον Mr. J, στη λίμνη, οι οποίοι απολάμβαναν τη χαλαρή τους βολτίτσα, μαζί με παγωτάκι. 









Στο σπήλαιο του Περάματος έφτασε η χάρη του Rick Flag και του Deadshot, οι οποίοι έπαιξαν κλέφτες κι αστυνόμους, με τους τουρίστες,άλλοι  να τρέχουν  πανικόβλητοι , και, άλλοι να βγάζουν φωτογραφίες .Στο τέλος, βέβαια τα βρήκαν, και επισκέφθηκαν μια παραδοσιακή ταβέρνα, για να απολαύσουν τα καλούδια της Ηπείρου.














Ως οι εναλλακτικοί τύποι της ομάδας, ο Diablo, o Slipknot και ο Captain Boomerang, περιπλανήθηκαν στα στέκια της οδού Καλλάρη, κλέβοντας όλα τα βλέμματα με το στυλ τους.











H Enchantress, ως πνέυμα αρχαίο, είπε να επισκεφθεί το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, μπας και επικοινωνήσει  με την ψυχή κανενός παλαιού συμμαθητή, αλλά, μάταια. 











Ο Killer Croc, αλάνι και γνωστό party animal, νυχτοπερπάτησε στα σοκάκια της πόλης, κάνοντας ένα πέρασμα από όλα τα ελληνάδικα της περιοχής, κόβοντας το αίμα των θαμώνων.  













Τα μέλη της ομάδας δεν έχουν επανέλθει ακόμα σε τάξη, και η Amanda Waller προσπαθεί να σώσει αυτά που δε σώζονται, και, πρώτα απ' όλα τα πεντακάθαρο όνομά της. Όπως και να 'χει, την αποστολή στο Καλπάκι ανέλαβαν οι Avengers, οι οποίοι από ώρα σε ώρα πιάνουν ελληνικό έδαφος.

Mystiro 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου