Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Σε πυρετώδεις ρυθμούς για τον παραδοσιακό εορτασμό του Black Friday


Αν αυτή η χώρα έχει να καμαρώνει για κάτι, αυτό είναι, σίγουρα, οι παραδώσεις της. Γιορτές, έθιμα, φαγοπότι, χαμός λέμε. Όμως είναι εκείνες οι μέρες του χρόνου που κάνουν κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να νιώθει υπερηφάνεια για τα έθιμα που πήρε από τους παππούδες του, και τους παππούδες των παππούδων του. Πρώτα πρώτα, με το πατροπαράδοτο  Θενκσγκίβινγκ, που κάθε νοικοκυρά σφάζει μια γαλοπούλα, ενώ, παράλληλα ένα δάκρυ συγκίνησης τρέχει στο μάγουλό της.  Και, έπειτα, έρχεται η μέρα που το παιδί γίνεται άντρας, το κορίτσι αμαζόνα, και τρώει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Το Black Friday, η μέρα για την οποία οι Έλληνες εκπαιδεύονται χρόνια ολόκληρα, η μέρα που με τη ρώμη  και την αυταπάρνησή  τους τιμούν τους προγόνους τους. 
Η 25η του Νοέμβρη πλησιάζει, και το αίμα των Ελλήνων βράζει, από την ανυπομονησία να ξεχυθούν στα καταστήματα για να πάρουν τα έπαθλά τους, μικρά σε χρηματική αξία, μεγάλα σε ικανοποίηση. Όπως και κάθε χρόνο, εδώ και πολλά χρόνια, έτσι και φέτος, το ελληνικό κράτος παίρνει τα μέτρα του για την αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων. Φέτος, όμως, την προστασία του Έλληνα φορολογούμενου θα αναλάβει ένα επίλεκτο σώμα ηρώων, οι Z Fighters, οι οποίοι θα αφήσουν πίσω για λίγο την αναζήτηση των Dragon Balls, προσφέροντας τις ικανότητές τους για τη μεγάλη ελληνική γιορτή
 Οι φιλέλληνες προστάτες έχουν φτάσει στη χώρα, και, ήδη, έχουν τοποθετηθεί στις μεγάλες πόλεις, ανακουφίζοντας καταστηματάρχες και πελάτες. Το Pen & Button και η Cultσα, σε αποκλειστικότητα, αισθανόμενοι το ηθικό χρέος, σας παρουσιάζουν τους ήρωες και τα σημεία στα οποία τοποθετήθηκαν:
Την πρωτεύουσα της χώρας ανάλαβε να προστατεύσει ο Son Goku, καθώς ως μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, χρειάζεται έναν από τους δυνατότερους ήρωες του σύμπαντος. Στο ταξίδι του τον ακολούθησε και η γυναίκα του, η Chi Chi, φοβούμενη τα τσιλιμπουρδίσματα του άντρα της. Ο Goku, από την πλευρά του δεν έφερε καμία αντίρρηση , αφού η παντόφλα της έχει μεγαλύτερη ισχύ από κάθε kamehameha.



Την προστασία των καταστημάτων της Θεσσαλονίκης ανέλαβε ο Vegeta. Εκείνος ήθελε να πάει στην Αθήνα, αλλά για ακόμη μια φορά έφαγε τη σκόνη του Goku. Μαζί του ήρθε και η, πάντα σεμνή, γυναίκα του, Bulma, με επιθυμία να πάρει μια γεύση από τα Λαδάδικα.






Στη Πάτρα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ο Yamcha και ο Krillin. Αν και επικράτησε σχετικός σκεπτικισμός για την επιλογή των συγκεκριμένων δύο, καθώς έχουν μια τάση να πεθαίνουν εύκολα.







Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η προσφορά των Frieza και Cell για παροχή βοήθειας, και οι οποίοι τοποθετήθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης. Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, είναι μεγάλοι fans του ''Μπρούσκο'', και ήθελαν να πάρουν λίγη απ' τη μαγεία του νησιού που γέννησε τόσους έρωτες, και εξώγαμα  του Σήφη Γιαννακάκη. 






Στη Λάρισα στάλθηκαν Boo και Trunks, ως προστάτες της αγοράς. Δυστυχώς, εδώ υπάρχουν κάποιες επιπλοκές, αφού ο Boo έχει καταναλώσει ήδη το φαγώσιμο εμπόρευμα. 









Τέλος, τα καταστήματα των Ιωαννίνων κλήθηκε να προστατεύσει ο Piccolo. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν τον ακολούθησε κάποιος συνεργάτης, εκείνος δήλωσε πως μπορεί μόνος του να τα βάλει με όλους τους Γιαννιώτες, ακόμη κι αν έχουν μεταλλαχθεί από τα νερά της λίμνης.






Αυτό που έχουμε να ευχηθούμε εμείς, είναι καλή τύχη σε όλους τους αγωνιστές της ζωής και γνήσιους πατριώτες. Και να θυμάστε, αν αποτύχετε φέτος, υπάρχει πάντα η επόμενη χρονιά. To Black Friday, όπως και κάθε άλλη εθνική επέτειος δεν θα χαθούν ποτέ απ΄ το ελληνικό DNA.

Mystiro

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου