Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Έξοδο της Ελλάδας από τον Πλανήτη ζητά η Γερμανία

Μετά από την προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από ευρώ, ευρωζώνη και Σένγκεν νέα σενάρια μελετά η γερμανική ηγεσία για αποπομπή της χώρας
από τον πλανήτη και, ενδεχομένως, ακόμη και από το ηλιακό σύστημα.
Πρώτες απορριφθείσες επιλογές ήταν η Σελήνη και ο Άρης αλλά μετά από φόβους ότι το φεγγάρι θα σβήσει αλλά και το ακράδαντο επιχείρημα «Ε δε θα κάνουμε τους Έλληνες μάγκες να πατήσουν πρώτοι ποδάρι στον Άρη», ιδανικότερος ξενιστής για τον λαό μας προκρίνεται ο Τάτουιν.

Φήμες θέλουν μάλιστα τη Γερμανία να έχει ήδη ξεκινήσει διάλογο με τη Γαλαξιακή Γερουσία ενώ ιδιαίτερα διστακτικό εμφανίζεται το Συμβούλιο των Τζεντάι.
Για διατάραξη της ισορροπίας της Δύναμης έκανε λόγο ο γηραιότερος του Συμβουλίου κ. Γιόντα και δήλωσε: «Η Δύναμη θα αποσταθεροποιηθεί φοβάμαι. Πολλά προβλήματα προβλέπω».
Απεναντίας πιο ανοιχτά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του ο νεαρός Πάνταγουαν Άνακιν Σκαιγουόκερ αφήνοντας αιχμές κατά του Συμβουλίου: «Ο πλανήτης μου αρκετά έχει υποφέρει από αποβράσματα, δεν θα αντέξει να φιλοξενήσει και την απόληξη των ευρωπαϊκών Βαλκανίων. Οι αφέντες Τζεντάι αδυνατούν να προχωρήσουν σε δραστικές ενέργειες», τόνισε.
Αποκλειστική πηγή του Pen&Button θέλει τον κ. Σκαιγουόκερ να έχει προσεγγίσει τον Ανώτατο Γερουσιαστή Πάλπατιν προσδοκώντας χρήση της επιρροής του.

Ελένη Μακ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου